Online Hypotheek Service Logo Transparant

Wij helpen je graag!

Meer info:

 

 

 

PROFIUS werkt volledig online en digitaal vanuit ons hoofdkantoor in Veendam.

Adres:
Julianapark 50, 9641 CZ Veendam

Telefoon:
0598 – 634 642

Skype:
jackvanmarle

Whats-App / Facetime
06 – 53 233 681 (Jack van Marle, directeur)

Moderne contact methodes

Wij geloven dat je anno 2017 niet meer fysiek bij elkaar hoeft te zitten om toch persoonlijk contact te hebben. Jij gebruikt tools als Whats-App, Skype, Facetime, E-mail en SMS al dagelijks om contact te hebben met je familie, vrienden, klanten en collega’s, waarom dan niet met je hypotheek adviseur? Doordat we elkaar via Skype in de ogen kijken en niet in een sjiek kantoor besparen we beiden een hoop tijd en geld. En zo zijn we beiden goedkoper uit. Spreekt ons aan… jou ook? (p.s. bellen doen we uiteraard ook nog gewoon. Overdag, ’s avonds, en in het weekend)

Compleet traject voor €1400

Waarom kunnen wij zoveel kwaliteit leveren en toch een scherp tarief rekenen? Omdat jij ons meehelpt door je zaken super strak aan en volledig aan te leveren partner!

En omdat we alle communicatie online doen. Wil je toch liever één op één met ons in gesprek? Dat kan uiteraard ook. In dat geval verwijzen we je graag door naar http://vanmarleadvies.nl. Zelfde mensen, andere werkwijze. Jij mag zeggen wat het beste bij jou past,

Persoonlijk contact met een financieel expert

PROFIUS is een dienst van Van Marle Financieel Advies. Al ruim 30 jaar helpen wij (duizenden) mensen bij het afsluiten van een passende hypotheek. Via PROFIUS heb je persoonlijk contact met de zelfde experts. Omdat we al het contact digitaal hebben (dus via Skype, Facetime, Bellen, SMS, Whats-App, E-Mail, kunnen we veel sneller en efficienter werken en jou onze diensten tegen een scherp tarief aanbieden  zonder in te leveren op kwaliteit.

Wil je toch liever langskomen op kantoor? Of heb je een niet standaard hypotheek aanvraag? Ook dan helpen we je graag vanuit ons andere bedrijf: Van Marle Advies. Vraag gerust naar de voorwaarden.

Skype

Om elkaar in de ogen te kijken hoef je niet in dezelfde ruimte te zitten. Of je nou een expat bent die weer terug wil komen of twee straten verder op woont, als je net als wij houdt van efficiënt en snel schakelen, voeg ons opperhoofd dan gerust toe op Skype (echt doen hoor, vind ‘ie leuk). Zijn username is: JackvanMarle

w

Whats-App

Als je met je oma kunt Whats-Appen kan je dat ook met ons. Voordeel van Whats-App is dat jij snel je vragen kunt stellen en dat wij snel kunnen reageren. Korte lijnen, snel schakelen en toch echt persoonlijk contact met je eigen hypotheek adviseur. Daar houden wij van. En eventueel kunnen we met één druk op de knop even videobellen ook als dat handig is. Voeg ons toe op What-app: 06-53233681

E-mail

Alle persoonlijke stukken mag je naar ons mailen of uploaden via de contactformulieren op deze website. Wij beschikken over een SSL certificaat om de gegevens die je met ons uitwisselt te versleutelen. E-mail is voor het heen en weer sturen van stukken en bijvoorbeeld je uiteindelijke hypotheek offerte het makkelijkst. Voor alle overige vragen mag je ons dus ook Appen, Skypen, of gewoon even bellen. Wat jij wil.