Online Hypotheek Service Logo Transparant

De adviseur is een man van zijn woord. Hij is kundig, snel en efficiënt. Wat wij heel fijn vonden is dat de adviseur onder alle omstandigheden zo rustig en kalm blijft. Hij heeft alles onder control en en hij houdt je continu via whatsapp op de hoogte van alle ontwikkelingen. Het contact liep het meeste via whatsapp. Hierop werd altijd snel geantwoord. Ook kun je de adviseur altijd bellen als er dringende zaken zijn. De adviseur heeft ons perfect geholpen met de koop van one eerste woning. Nogmaals heel erg bedankt voor alle moeite en inspanning die je voor ons hebt geleverd.

Stephan en Chantal

De adviseur heeft mij in de afgelopen jaren zeer goed geadviseerd in zaken over hypotheek, verzekeringen en pensioenvoorzieningen. Hij is zeer betrokken in de persoonlijke situatie en stemt zijn advies daarin ook gericht af. Telkens weer heb ik de perceptie, dat hij alles voor de klant doet en zijn eigen gewin daarin secundair stelt. Hij is 24/7 bereikbaar. Zijn adviezen zijn terzake kundig en kunnen zich meten aan gerenommeerde advieskantoren in Nederland. Bij de adviseur word je nog als Klant bediend. Met persoonlijke fine-tuning en het hoogst bereikbare rendement. Ik had gewild, dat ik de adviseur eerder dan 2006 had leren kennen. Ik kan hem van harte aanbevelen.

Felix

Goed advies gehad, meerdere opties voorgesteld gekregen had zelf wel enig idee van financieringsopzet, kreeg toch goede voorstellen voorgeschoteld waaruit in tegenstelling tot bv een bankinstelling, meerdere financieringsmogelijkheden voorgesteld werden met duidelijk het idee de beste financiering eruit te halen – wat dus gelukt is. Ondanks alleen maar mailcontact voelde er toch een persoonlijke klik.

BW

Uitstekend geholpen door Jack, snel, accuraat, informeel en de focus op de mogelijkheden. Heel tevreden hierover!

Wendy

Zeer snelle en deskundig advies. Wij zaten in een zeer lastige situatie tijdens de aankoop van onze woning. Een financiering leek niet haalbaar maar de adviseur heeft het toch rond gekregen!

Marieke

De adviseur heeft ons op het moment dat wij ons nieuwe huis hadden gekocht begeleid in het krijgen van een overzicht van de mogelijkheden, aanbieders, leenvormen en kansen. De adviseur is helder, transparant en heeft een goed overzicht van de mogelijkheden en de markt. Daarnaast is hij bovengemiddeld betrokken en reageert snel op vragen.

Martijn

Duidelijk, deskundig en onafhankelijk advies ontvangen voor de aankoop van een woning. Altijd bereikbaar, vlot met reageren en goede begeleiding om zaken rond te krijgen.

A.B.

prima adviseur

Rané

Persoonlijk, denkt mee en verstand van zaken.

Liezeth

in duidelijke taal en rustig werd ons uitgelegd hoe alles werkte aangezien het onze eerste aankoop was.

Peter

Een heel duidelijk gesprek.Rustig de mogelijkheden doorgesproken en beloofd binnen 2 dagen een advies te krijgen.De volgende ochtend was het advies al binnen!! Super Erg blij mee en zal de adviseur zeker aanbevelen bij iedereen

Diana

Zeer positieve ervaring. Een hypotheek advies en aanvraag traject doorlopen. Het was altijd mogelijk vragen te stellen zonder dat daar moeilijk over werd gedaan. Ook ’s avonds en in het weekend werden vragen beantwoord. Zaken werden helder uitgelegd en het advies was eerlijk en realistisch. Een behoorlijk complex traject is met goede uitkomst afgelegd. Kortom een adviseur waar je veel aan hebt.

Wim Mooibroek

Ik kan deze kantoor aanbevelen omdat hij er duidelijk was welke documenten je moet aanleveren. Je kon altijd je vragen naar hem mailen en hij antwoordde altijd erg snel via de mail. Heel fijn!

Rina Klont

Het grote voordeel van werken met de adviseur vind ik dat het erg snel schakelen is, ook ’s avonds en eventueel in het weekend. Ondanks dat je elkaar wellicht minder vaak “live” ziet, is er veel contact via mail, Whatsapp en telefonisch. Je hebt meteen alles “zwart op wit” en de drempel om vragen te stellen en zaken zeker te willen weten is erg laag! Bijkomend voordeel is dat het hele traject tegen een zeer scherp tarief weg gezet wordt en de kwaliteit leidt er absoluut niet onder. Ondanks dat wij een redelijk complexe situatie hebben, is er een zeer goed advies uitgekomen en wordt/is alles goed geregeld (en op tijd!). Overigens, heb je liever persoonlijk contact, dan is dat ook zeker mogelijk!
Michiel

Contact was vooral via de email en WhatsApp. De adviseur is heel duidelijk in het uitleggen van de zaken die moeten gebeuren, Hij probeert de trein goed rijdende te houden door ons steeds op tijd aan te geven wat wij wanneer moeten doen. Ook de nazorg is prima verzorgd.

Fokko

Hij was altijd erg duidelijk welke documenten je moet aanleveren. Wat ik ook een groot voordeel vond is dat hij erg snel reageerde op vragen via email.

RC

Zeer kundig. Luistert naar wensen van de klant. En blijft in alle situaties kalm. Bereikbaarheid en dienstbaarheid staan op uitzonderlijk hoog niveau.
C.R. Duursema

Een huis kopen is sowieso al een hoop gedoe. Een hypotheek krijgen als ondernemer is (ondanks de belofte in de commercials van sommige banken) niet vanzelfsprekend. Zeker niet als daar in ons geval een partner tegenover staat die na 12 jaar vaste aanstelling op eigen initiatief is over gestapt naar een ander bedrijf maar daar wel start met een tijdelijke aanstelling. Een combi waar de banken in beginsel niet blij van worden. De adviseur heeft zich écht vol gas ingezet om ons aan een passende hypotheek te helpen. Hij denkt actief mee, is zeer deskundig en volhardend. Wat mij als ondernemer enorm aanspreekt is dat we ook ’s avonds vaak binnen een half uur een reactie kregen op de vragen die we per mail aan hem stelden. Ook communiceren via Whats-app en Skype was geen enkel probleem. Wat mij betreft is Van Marle Advies zeker een aanrader. Ook voor financiele planning blijven we met plezier aan dit kantoor verbonden. Kortom: aanrader.

J.Drijver

Een goede adviseur met verstand van zaken, die zeer snel reageert.

Reynauld

Compleet en helder advies

Juul Dijkhuis

Vond het een hele rustige en plezierige manier van handelen. Deskundig, verstand van zaken en meedenkend voor de best passende hypotheek.
Maikel

Bij uitzondering schrijf ik een review. Ik doe dit omdat ik onder de indruk ben van de adviseur zijn betrokken, heldere en doortastende aanpak.

Lydia

Persoonlijk, inlevend en meedenkend.

B.N. Duursema

Zeer waardevol advies mogen ontvangen voor onze nieuwe hypotheek. Vragen werden altijd beantwoord. Ook ’s avonds en in het weekend. Het proces van de hypotheekaanvraag verliep zeer soepel en is positief afgehandeld. Zeker een adviseur om aan te bevelen

Wim Mooibroek

De adviseur legt heel duidelijk uit wanneer we welke actie moeten ondernemen. Ook houdt hij de trein goed rijdende, zodat wij geen zorgen hebben over de financiële situatie en wij ons kunnen concentreren op verhuizen. De nazorg is ook prima.
Paul

Bij de aankoop van onze woning leek het erop dat we geen financiering rond zouden krijgen. Van Marle advies heeft ons toen zeer deskundig en snel geholpen en de financiering toch rond gekregen!

Marieke

De ervaringen op deze website komen van Independer & Advieskeuze en hebben allemaal betrekking op Jack van Marle, uw persoonlijke hypotheek adviseur. Kijk jij ook uit naar een zeer goed en persoonlijk hypotheek advies? Neem dan contact met ons op en wie weet staat jouw positieve ervaring binnenkort ook op deze pagina.