Online Hypotheek Service Logo Transparant

De oorsprong van Online Hypotheek Service ligt in een familliebedrijf dan al meer dan 30 jaar mensen helpt om de juiste keuze te maken ten aanzien van hun hypotheek en andere financieele zaken. Online Hypotheek Service werkt alleen met eigen financieel adviseurs die voldoen aan onze hoge eisen. Sinds begin 2017 levert Online Hypotheek Service het zelfde persoonlijke en hoogwaardige financieel advies, maar dan 100% digitaal.

Jack van Marle

Jack van Marle

M: 06-53 233 681
jack@vanmarleadvies.nl

Vincent van Marle

Vincent van Marle

M: 06-15 625 324
vincent@vanmarleadvies.nl

Rolien van Marle

Rolien van Marle

M: 06 – 42 136 674
info@vanmarleadvies.nl

Toen Jack van Marle in 2016 ondernemer Jelle Drijver hielp met zijn hypotheek voor een huis in Utrecht ontdekten beide heren hoe uitermate goed het te doen is om bij de tot standkoming van financieel advies en het afsluiten van een hypotheek gebruik te maken van alle moderne communicatiemiddelen zonder dat daarbij de betrokkenheid en persoonlijke aanpak in het geding komt.

Jelle vond het zonde van de reistijd om steeds tijdens kantooruren tijd vrij te maken en naar elkaar toe te rijden terwijl je elkaar ook prima via bijvoorbeeld Skype in de ogen kan kijken. Het uitwisselen van alle stukken ging toch meestal al via de e-mail en als Jelle ’s avonds na het eten met zijn vriendin op de bank zat en er ontstond een “hoe zit het eigenlijk met…” vraag, werd er of een e-mail gestuurd of (als een sneller antwoord gewenst was) een Whats-appje.

Als je bezig bent met een huis dan houdt je dat de hele dag bezig. Grote kans dat je vooral buiten kantoortijden met je partner in gesprek gaat en dat juist dan de vragen ontstaan. Hoe fijn is het als je op die momenten waarop het jou uitkomt, snel kunt schakelen met je persoonlijke adviseur?

Samen kwamen Jack en Jelle tot het idee om hun krachten te bundelen en deze werkwijze waarbij het contact veelal online plaatstvindt, aan te bieden onder de naam: Online Hypotheek Service.

Door het advies vanuit Online Hypotheek Service via online kanalen te laten plaatsvinden kunnen we landelijk opereren terwijl we vast houden aan onze kernwaarden:

  • Mensen worden bijgestaan door excellente financieel adviseurs
  • Contact vindt zo veel als redelijkerwijs mogelijk plaats op momenten waarop het jou het beste uit komt
  • De besparingen die we realiseren door veelal online contact te hebben vertalen zich in scherpe tarieven
  • Onze clienten hebben vaak een druk bestaan en zijn gebaat bij een efficiente aanpak die hen werk uit handen neemt en zodoende een tijdsbesparing oplevert. 
  • Een financieel adviseur behandeld/begeleid een zaak van begin tot eind. Zaken worden niet halverwege overgedragen aan een assistent of stagiair. 

Ons kantoor op Advieskeuze.nl:


Ons kantoor op Independer.nl:

Ons kantoor op Independer

Ons kantoor heeft het EFA keurmerk:

Ons kantoor op Independer